Om Autoglass

Siden starten i Bergen mai 1991 har Autoglass AS utviklet seg til å bli en av Norges ledende leverandører av bilglass med tilhørende produkter.

Sammen med våre leverandører har vi hele tiden lagt store ressurser inn på å utvikle oss, slik at våre kunder skal få et topp produkt – markedets mest konkurransedyktige tilbud og markedets beste levering.

Vårt motto er – vi sier ja der andre sier nei…

Vi importerer selv alle våre varer fra ledende produsenter i Tyskland, Finland, England, USA, Canada, Asia etc. Vi har i dag over 130.000 ruter på lager.

Ennå er ikke Autoglass AS den største aktøren målt i omsetning, men definitivt den raskest voksende og mest lønnsomme. Firmaet har ambisjoner om å bli den ledende bilglass aktøren i Norden.

Så sikre er vi, at vi garanterer ruten i 5 år mot lekkasje.

Autoglass AS har en solid økonomi – med trippel AAA rating hos Soliditet

Vårt hovedlager i Oslo

Autoglass hovedlager ligger på Alnabru i Oslo. Vårt rikholdige lager, med over 130.000 ruter, gir Skandinavias beste utvalg av bilglass. Vi har det bilglasset du trenger, når du trenger det. Frontruter, sideruter, bakruter eller bilglass til am-car og lastebil, har vi i store kvanta. Vi har også det nødvendige tilbehøret, som klips, lister og verktøy. Dette gjør oss til en komplette bilglassleverandør. Når det gjelder rutelim og tettemasse, så selger vi produkter som Sika og Betamate – dette til Norges beste pris. Lister, klips og verktøy importerer vi fra store aktører som bl.a. Icor, Precision og Wibotec.

Hver dag sender vi bilglass med tilbehør rundt om i hele landet. Vi har over 500 Autoglasspartnere i det ganske land, som mottar varer fra oss. Varene blir forsvarlig kontrollert og pakket ved vårt pakkelager, før de blir transportert av våre transportsamarbeidspartnere, som i all hovedsak er BRING, POSTNORD, DHL og NorLines (Hurtigruten). Foruten dette leverer vi også varer til våre kunder i nærområdet. Varene kjører vi enten ut selv, eller ved hjelp av våre lokale transportører.

Vi har også monteringsverksted i Åsane, Bergen og på Sotra. Her har vi daglig inne flere biler, som enten får reparert, slipt eller skiftet glass. Monteringshallen er stor, slik at også lastebiler og bobiler får plass her. Via vår Glassistansetjeneste har vi også avtaler med mange verksteder. Våre bilglassmontører reiser rundt og skifter og reparerer bilglass hos disse etter avtale.